My PunBB-Hosting forum

Unfortunately no one can be told what PunBB is - you have to see it for yourself.

You are not logged in.

Adverts

Adverts

  • Index
  •  » New forum
  •  » De twee kleuren opties zijn onder meer Jogging

#1 2017-06-30 06:50:41

HopeLeen
New member
Registered: 2017-06-30
Posts: 3

De twee kleuren opties zijn onder meer Jogging

Als aanvulling op de eerste kijk van gisteren op de komende nike schoenen dames, worden er ook drie extra colorways van het model weergegeven, dat inside feite de 30-jarig bestaan van het silhouet zal vieren. Voorgesteld in kleuren van rood, groen, blauw en zwart, dit nieuwe silhouet sport een vernieuwde bovenkant in vergelijking achieved zijn traditionele bouwen, omdat het bestaat uit een gladdere gaasconstructie, naast een toevoeging van een rimpelende textuur aan de achterkant.

Omhoog voor deze will be dit vetgedrukte nike air max 2017 heren sale Heldere Crimson-kleurbrug, die zeker het hoofd van dit voorjaar / zomerseizoen zal maken. Als luide en dikke trainers jouw ding zijn, kijk dan eens naar deze slechte jongens. De Nike air max 2017 is opgebouwd uit een 1-voudig geventileerde Flymesh bovenkant geperst met een gegoten schuimwrap, pluche kraag en flexibele kussing. Deze bijzondere kleurweg is gedaan in een Bright Crimson tint, die ook uitstrekt tot de 360 Air max 90 sole vereniging.

Met een 'Decon'-look die onlangs op de adidas superstar dames is gezien, komt deze iteratie van de motorola Superstar 80s uit een stuk leer op een bovenkant, voor een schoon esthetiek. Het toevoegen aan de schone look truck de sneaker is laserlight etsen op de schelptand en de drie strepen branding op de zijpanelen. De twee kleuren opties zijn onder meer Jogging White and Core Dark-colored. Beide worden afgewerkt achieved off-white rubberen zolen hierdoor bruin detailing op een tong branding en rencor tab.

De laatste om dit te doen adidas nmd heren sale will be het Blue and White-paar dat je hierboven ziet. Een helder blauwe tint zorgt voor de schedule van de schoen. Het toevoegen van wat compare is de White opgemerkt op de geborduurde logos en Boost sole product. Zwart zorgt ervoor dat het cagesysteem dat ook een integraal onderdeel truck het snijsysteem is. Een achterkant van de schoen zal uitgerust zijn achieved veelkleurige Trefoil branding. Alle drie de paren zijn voorzien van de onderkant Primeknit bovenkant met een geweven strookmotief, terwijl het ribbendetail, hieltrekkers, een witte Boost midsole en Dark-colored rubber outsole het ontwerp afronden.

Offline

 

2017-06-30 06:50:41

AdBot
Advertisements
  • Index
  •  » New forum
  •  » De twee kleuren opties zijn onder meer Jogging

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting